Om os

TESAR Asset Management er registreret hos Finanstilsynet under FT-nr. 23182 og har specialiseret sig i forvaltning af alternative investeringsfonde (FAIF). Vores kernekompetencer omfatter etablering og forvaltning af investeringsfonde inden for fast ejendom, byggefinansiering og solenergiprojekter. Vores primære fokus er oprettelse og styring af investeringsfonde, der centrerer sig om solenergi & fast ejendom, med en særlig vægt på byggekreditfonde.

Vores fonde henvender sig udelukkende til "professionelle" og "semi-professionelle" danske investorer, og minimumsindskuddet er 100.000 EUR eller mere. Formålet med vores fonde er at opnå høje, stabile afkast ved at yde lån til nøje udvalgte investeringsprojekter med god sikkerhed. Dette giver investorerne en gunstig kombination af høje og stabile afkast samt risikospredning.

Vores investeringsstrategi indebærer udlån af midler fra obligationsudstedelser. Projekterne opfylder alle vores prædefinerede kriterier for dækning, soliditet, størrelse og entreprise. Lånene har typisk en løbetid på 2-3 år med rullende rentebetalinger.
TESAR Asset Management ledes af Anders Thorup, en kapacitet med en imponerende baggrund inden for start-up-verdenen. Han har opnået betydelig succes ved at gennemføre flere vellykkede investeringsrunder og håndtere en fusion i forbindelse med overtagelsen af en konkurrent. I 2021 blev Anders Thorup desuden anerkendt som en af de "Top 100 talenter" i Berlingske.

TESAR Asset Management udvikler nu egne ejendomsprojekter i samarbejde med vores investorer. Vi har valgt at fokusere på Marbella i Spanien og Porto i Portugal, da disse markeder oplever vækst og tilbyder solide projektmuligheder. Vi har etableret samarbejde med erfarne og kompetente lokale partnere i disse regioner, hvilket giver os fuld kontrol over hele byggeprocessen, og sikrer tilstedeværelse på byggepladsen.

Vi tilbyder vores investorer en fast rente på 10% samt 15% af det endelige nettoprovenu, dette svarer typisk til en samlet årlig rente på 14% til 16%. Vi sigter mod at udfordre markedet og involvere vores investorer i vores fælles rejse. Sammen er vi stærkere.

Erfarent Management Team

TESAR Asset Management ledes og drives i det daglige af et meget erfarent management team bestående af 3 seniorprofiler med mange års erfaring indenfor ejendomme, finansiering, jura, bank, investeringsrådgivning, compliance, formidling og forvaltning af investeringer og investeringsfonde.

Missionen med Fundbricks selskaberne er at give alle investorer adgang til investering i boligfonde. Vi mener, at der er mange tilbud om investering i adskillige aktie-fonde, men markedet for investering i boliger med et fornuftigt afkast og rimelige korte løbetider, er meget mere begrænset, og i dag næsten forbeholdt de store professionelle investorer. Med andre ord giver vi den ”lille” investor mulighed for at investere som banker og pensionskasser.

Anvendelse af VSO- midler
Høj Investor andel af Nettoprovenu
Registreret hos Finanstilsynet
Kort løbetid, typisk 24 til 36 måneder
Untitled UI logotext
Få besked når der sker nyt
TESAR Asset Management ApS,
Strandvejen 100,
2900 Hellerup, Denmark
CVR: 40143238
VAT: DK-40143238
Registreret hos Finanstilsynet med FT nr. 23182